2023-10-06

AGATA | BACKSTAGE: prasideda dalyvių registracija

Jauni kūrėjai ir atlikėjai yra kviečiami registruotis į Lietuvos gretutinių teisių asociacijos AGATA seminarų ciklą „AGATA | BACKSTAGE“. Renginyje muzikos industrijos ekspertai ir žinomi muzikantai kalbės apie kūrybą, dalinsis sėkmės ir nesėkmės istorijomis bei supažindins su muzikos verslo užkulisiais.

Data: Spalio 26 d.

Laikas: 12 val.

Vieta:  Betono fabrikas, korpusas nr. 8 (Naujoji Riovonių g. 21, Vilnius).

 

Renginys yra nemokamas, tačiau būtina registracija.

REGISTRACIJOS FORMA

RENGINIO PROGRAMA:

12:00 val. Galit man kas nors paaiškinti, kaip organizuoti koncą?
Ką reiškia pačiam suorganizuoti koncertą? Kam rašyti, o kam geriau skambinti? Kokias klaidas daryti galima, bet geriau išvengti? Apie tai ir tikrai gerokai daugiau kalbės vadybininkė Eglė Hannya, stovyklų ir koncertų organizatorius Marius Lucka, atlikėja ir savi-vadybininkė Gabrielė Vilkickytė ir dainininkas, atlikėjas, vokalistas, kompozitorius Justinas Jarutis.

13:00 val. Kavos pertraukėlė ir networking’as

14:00 val. Kas yra gera daina ir kaip išmokti tokią parašyti?
Ar išgirdus gerą dainą lengva rasti atsakymą, kodėl ji yra tokia gera? Kodėl tūkstančiai skirtingų muzikinių skonių žmonių yra tų pačių kūrinių gerbėjai? Ar egzistuoja geros dainos formulė? Apie dainų rašymą diskutuos Edgaras Žaltauskas ir Kasparas Meginis iš „Hitų Kepyklos“, muzikos kūrėjas, dainininkas ir multiinstrumentalistas Benas Kukenys – benny b, atlikėja ir dainų autorė Andželika Petrauskaitė – Angelou.

 

Jei kilo klausimų, rašykite –  ruta@agata.lt.